Te koop: inboedel Boekenbeurs

© ATV

Antwerpen -

Vanaf dinsdag kunnen geïnteresseerden online bieden op een wel heel bijzondere inboedel: die van de Antwerpse Boekenbeurs. Er zijn drie loten. In het eerste lot zitten alle 440 boekenrekken waarmee de beurs altijd werd opgebouwd.

mf

Voor een particulier die een paar boekenkasten zoekt, zullen die 440 boekenrekken (met onderkastje en licht armatuur van boven) wellicht wat te veel van het goede zijn, maar Steven Teughels van HammerTime vermoedt dat er bij organisatoren wel interesse zal zijn. “In september komt er een boekenfestival in de Expo, maar ook andere steden hadden interesse om iets soortgelijks te organiseren. Dan is zo’n inboedel heel interessant. Er kan worden geboden vanaf 500 euro.”

In het tweede lot zit alle IT, waaronder vijf laptops, een stuk of zeven tablets, een drankenautomaat en nog heel wat kantoormateriaal. Het derde lot bestaat uit zestien pallets promomateriaal. “Dat is uit nostalgisch oogpunt interessant en alle draagtassen en dergelijken zijn natuurlijk ook nog perfect bruikbaar.”

In september 2020 legde Boek.be, de laatste organisator van de Boekenbeurs, na 83 edities letterlijk de boeken neer. Bieden op de drie loten kan alleen online en nog tot 5 oktober 2021.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten