‘Pitch perfect’ krijgt eigen tv-serie

 

De populaire filmreeks Pitch perfect krijgt een eigen tv-serie. Dat schrijft het Amerikaanse magazine Variety. En de hoofdrol is weggelegd voor een oude bekende.

Het verhaal van de nieuwe reeks zal zich enkele jaren na de films afspelen en de hoofdrol is weggelegd voor acteur Adam Devine (37). Hij vertolkte in de eerste film de rol van Bumper Allen. Ook in de tweede film was hij te zien. Zijn personage kwam niet aan bod in de derde film.

Maar nu zal hij dus een eigen reeks krijgen. Het idee is dat Bumper Allen naar Duitsland verhuist om zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen. En dat lukt want één van zijn nummers wordt een hit in Berlijn. Of andere oude bekenden, zoals Anna Kendrick (Beca Mitchell), Rebel Wilson (“Fat Amy”) en Brittany Snow (Chloe Beale), ook te zien zullen zijn in de reeks is nog niet gekend.

De eerste Pitch perfect-film kwam uit in 2012 , de tweede in 2015 en de derde in 2017. De films volgen twee concurrerende a capella zanggroepen aan de fictieve Barden University.

Wanneer de serie zal verschijnen en of die ook in ons land te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Acteur Adam Devine neemt de hoofdrol op zich. 

Acteur Adam Devine neemt de hoofdrol op zich. ©  Shutterstock

 (sgg)