Ariana Grande vreest voor leven na doodsbedreiging van stalker

 ©  BELGAIMAGE

Bron: De Telegraaf, The New York Post

Ariana Grande heeft een stalker en die zou eerder deze maand gedreigd hebben haar te willen vermoorden. In een rechtbankverklaring waarin de zangeres om een contactverbod vraagt, heeft ze laten weten dat ze vreest voor haar leven. Dat schrijft de New York Post, die de verklaring kon inkijken.

Ariana Grande verklaart dat de 23-jarige Aharon Brown al sinds februari geregeld opduikt bij het huis van de zangeres. Dat wordt bevestigd door haar tourmanager en een rechercheur van de LAPD, het politiekorps van Los Angeles. De laatste weken zouden zijn ongewenste bezoeken frequenter geworden zijn: de man stond bijna dagelijks en soms zelfs meerdere keren per dag voor de deur van de villa van de zangeres.

Op 9 september gebeurde dat opnieuw, waarna hij werd weggestuurd door de beveiliging van de zangeres. Tegen halfelf ’s avonds zou Brown echter opnieuw opgedoken zijn, deze keer gewapend met een mes. Hij zou tegen een van de bewakers geroepen hebben dat hij hem en Ariane Grande wil vermoorden.

De rechter wees een tijdelijk contactverbod toe. Brown zit sinds het incident vast en moet op 5 oktober voor de rechter verschijnen.

 ©  picture alliance / dpa

()

Aangeboden door onze partners

Lees ook