Beerse Toost steunt lokale goede doelen

Burgemeester Bart Craane is het gezicht van de actie Beerse toost. 

Burgemeester Bart Craane is het gezicht van de actie Beerse toost. © RR

Beerse -

De partij CDE-Vlim.be van burgemeester Bart Craane uit Beerse pakt voor de tweede keer uit met de actie ‘Beerse toost met bubbels van Bart’. Inwoners die aperitief pakketten bestellen, steunen hiermee een goed doel.

Na het succes van de vorige editie exact een jaar geleden organiseert de meerderheidspartij CDE-Vlim.be op zaterdag 9 oktober voor de tweede keer Beerse toost met bubbels van Bart. Burgemeester Bart Craane is het gezicht van de actie.

“Het concept is eenvoudig. We stellen twee aperitief pakketten, een hartig-van-bij-ons-pakket en een klein-en-fijne versie, samen om ze aan huis te leveren in Beerse en Vlimmeren”, legt Nelly Mols, secretaris van CDE-Vlim.be, uit. “De inhoud bestaat uit producten van lokale handelaars. Bij elk pakket voor volwassenen wordt de fles bubbels gratis aangeboden. Genieten van al het lekkers kan met de familie in huiselijke kring, maar evengoed op straat samen met de buren. Pakketten kunnen ook geschonken worden aan vrienden en familie.”

Per pakket doneert de partij vijf euro aan het goede doel. Vorig jaar overhandigde CDE-Vlim.be nog 2.540 euro aan armoede organisatie De Watertoren. Dit jaar gaat de opbrengst naar de vrienden van de vrijwillige brandweer Beerse, ambulancedienst Beerse en het Rode Kruis Beerse - Merksplas. Bestellen kan tot en met zaterdag 2 oktober. Een groot pakket kost vijftien euro en voor een klein pakket betaalt u vijf euro. (bvdl)

https://cde-vlim.be/

Nu in het nieuws