Marc Coucke reageert op onderzoek naar gesjoemel bij verkoop Anderlecht: “Verheugd en triest”

 

 ©  BELGA

Marc Coucke heeft via Twitter gereageerd op het onderzoek naar gesjoemel bij de verkoop van Anderlecht aan hem. Het parket wil de ex-Anderlecht-toplui Roger Vanden Stock, Herman Van Holsbeeck en Jo Van Biesbroeck vervolgen voor vermeende onregel­matigheden bij de verkoop van de voetbalclub RSC Anderlecht aan Marc Coucke. Marc Coucke wordt als benadeelde partij gezien. Volgens bedragen die circuleren, zou hij 5 miljoen euro te veel voor de club hebben betaald. “Ik ben triest en verheugd tegelijk”, reageerde hij.

vva

LEES OOK. Ex-toplui Roger Vanden Stock, Herman Van Holsbeeck en Jo Van Biesbroeck verdacht van gesjoemel bij verkoop Anderlecht aan Coucke

Coucke stuurde via Twitter een reactie op het onderzoek. “Ik dank het gerecht voor het diepgaand onderzoek in deze zaak. Vanzelfsprekend wordt nu onderzocht of ikzelf en/of Rsca zich burgerlijke partij zullen stellen teneinde inzage in het dossier te hebben en eventuele schadeloosstellingen te verkrijgen. Verheugd en tegelijk triest om dit dossier, zal ik er (als steunend hoofdaandeelhouder) samen met het clubmanagement en de sportieve staff alles aan doen opdat de vele supporters vooral weer kunnen vooruitkijken naar een mooie, waardige en succesrijke toekomst voor RSCA.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten