KAA Gent heeft eigen fietstocht: ereronde in stadion bij aankomst

 

 ©  KAA Gent

Gent -

KAA Gent organiseert op 23 oktober voor het eerst de ‘Buffalo Ride’, samen met fietsenmerk Scott. Op het einde van de rit mogen de deelnemers een ereronde rijden in de Ghelamco Arena.

Arnout Cogen

KAA Gent heeft al Buffalo-fietsen, nu heeft onze favoriete club ook een eigen fietstocht. Sportievelingen die deelnemen aan de Buffalo Ride kunnen kiezen tussen een ‘Familiy Ride’ van 30 kilometer en, wie de benen van een doorwinterde coureur, heeft kan 90 kilometer fietsen richting de Vlaamse Ardennen, inclusief enkele beklimmingen.

“We geloven heel erg in het samenbrengen en versterken van onze samenleving. Familiale en sportieve waarden staan daarbij centraal”, vertelt Tyas Kastelijn, Commercial Manager bij KAA Gent. “We willen onze members, abonnees, Business Partners en iedereen met een sporthart op een alternatieve manier verenigen.”

Ereronde

Wie meefietst krijgt op het einde van de rit de ultieme beloning: een ereronde in het stadion, rond het veld. “Deelnemers hoeven alleen te trappen, wij doen de rest”, zegt Kastelijn. Na de fietstocht is de Buffalo Bistro open zijn voor een hapje en een drankje. Wees er tijdig bij, de plaatsen zijn beperkt en vooraf online inschrijven is verplicht.

Info en tickets via: www.countmein.cc/buffaloride

LEES OOK

Nu in het nieuws

Meer nieuws uit Gent