Harry en Meghan vieren misschien wel kerst met de familie in Engeland

 

 ©  REUTERS

Volgens verschillende ‘zeer goed ingelichte Britse royaltykenners’ staat het zo goed als vast dat prins Harry en zijn vrouw Meghan komende kerst zullen doorbrengen in Londen. Dat zou betekenen dat de andere Britse royals voor het eerst ook hun dochter Lilibet te zien zouden krijgen.

Dat het niet meer zo goed botert tussen Harry en Meghan en de rest van het Britse koningshuis is al lang geen geheim meer. Na hun huwelijk kwam het snel tot een breuk en verhuisden ze naar de andere kant van de wereld. Maar dat betekende niet dat de Britse royals niets meer van hen zouden horen. Zo gaf het koppel bijvoorbeeld begin dit jaar een smaakmakend interview met de Amerikaanse presentatrice Oprah Winfrey waardoor het Verenigd Koninkrijk in rep en roer stond.

Maar het zou dus kunnen dat ze voor kerst dit jaar misschien opnieuw naar Londen komen. Volgens royaltywatcher Katie Nicholl is de kans ‘meer dan aannemelijk’ dat Harry en Meghan met hun kinderen de kerstdagen in Londen zullen doorbrengen. Harry zou ‘de plooien willen gladstrijken’. Maar hij zou het vooral doen voor zijn oma, Queen Elizabeth, en zijn vader, Prins Charles.

Hun jongste dochtertje Lilibet is ondertussen vijf maanden oud, maar de royal family zou haar nog niet ontmoet hebben. Prins Charles zou in het verleden al uitdrukkelijk uitgesproken hebben dat hij zijn kleinkinderen zou willen zien.

(sgg)

LEES OOK

Nu in het nieuws