Dochter (11) van ‘Costa!’-actrice niet blij met onthulling over seksleven van moeder

 

 ©  BELGAIMAGE

De Nederlandse actrice en presentatrice Katja Schuurman heeft er weinig moeite mee om tijdens interviews te praten over haar seksleven. Dat is echter tegen de zin van haar 11-jarige dochter, zegt Schuurman. “Ik snap het wel.”

De openheid van Schuurman wordt de presentatrice niet altijd in dank afgenomen. Haar eigen dochter bijvoorbeeld vindt het erg lastig dat haar moeder in de media over seks praat. “En dat snap ik ook”, vertelt Katja in Smokey Sessions, de YouTube-show van mannentijdschrift FHM. “Mijn vader en nog wat andere mensen haten dat overigens ook. Ik ben gewoon heel open en ik geneer me eigenlijk voor heel weinig.”

(Lees verder onder de video)

Volgens Schuurman brengt ze het onderwerp wel zelden zelf aan, ze wordt er wel naar gevraagd. “Op een gegeven moment heb ik een mooie bloemlezing samengesteld met allerlei erotische gedichten en verhalen. Daar heb ik een voorwoord voor geschreven, dat ik zelf heel geestig vond. Ik was daar heel expliciet in”, verklaart ze die vragen. “Ik was er niet vanuit gegaan dat hier telkens naar gerefereerd zou worden in interviews.”  ()