Johnny Depp (58): “Tot op punt gekomen dat ik Jack Sparrow zou spelen op kinderfeestjes”

 ©  Imagenet

Johnny Depp zou maar wat graag opnieuw in de rol kruipen van Jack Sparrow, zelfs al was het op kinderfeestjes, als dat zou betekenen dat hij opnieuw kan acteren. Dat zei de 58-jarige acteur tijdens het filmfestival van de Spaanse stad San Sebastian.

Bron: The Daily Mail

Vanwege de vermeende mishandeling van zijn ex-vrouw Amber Heard moest Depp onder meer zijn rol in de derde Fantastic beasts-film neerleggen van producent Warner Bros. Pictures. De acteur vindt dat hij door Hollywood geboycot werd en sprak zich daar al meerdere keren openlijk over uit, zo ook op het Filmfestival van San Sebastian.

Depp is naar eigen zeggen tot op een punt gekomen dat hij zelfs bereid is om als Captain Jack Sparrow op te treden op kinderfeestjes, als dat zou betekenen dat hij opnieuw kan acteren.

 ©  REUTERS

LEES OOK. Johnny Depp nadat hij door Hollywood ‘geboycot’ werd: “Niemand is veilig in huidige cancelcultuur”

“Jack Sparrow reist mee”

De acteur kroop in 2003 voor het eerst in de rol van de eigenzinnige, vaak dronken kapitein in de eerste film van de Pirates Of The Caribbean-franchise. Er volgden uiteindelijk nog vier films met Depp in de hoofdrol. “Het mooie aan Captain Jack Sparrow voor mij is dat hij met me kan meereizen in een doos”, zei hij tijdens het Filmfestival van San Sebastian. “Als de kans zich voordoet, ben ik in staat hem boven te halen op plaatsen waar de belangrijkste zaken, zoals lachen, er toedoen.”

Depp zei vervolgens dat hij het personage zelfs zou bovenhalen op verjaardagsfeestjes voor kinderen. “Ik ben tot dat punt gekomen”, klonk het. De Hollywood-ster zag er ondanks de aantijgingen door zijn ex-vrouw behoorlijk opgetogen uit, hij zwaaide en lachte naar zijn fans.

Aangeboden door onze partners