Twee betrokkenen opgepakt na zwaar ongeval in Laken

 

 ©  jhw

Op de Koninginnelaan in Laken deed zich afgelopen nacht een zwaar ongeval voor. De precieze omstandigheden worden door het Brusselse Parket onderzocht. Het is een wonder dat niemand gewond werd, gezien het zeer zwaar verhakkelde voertuig dat op de Koninginnelaan werd aangetroffen. Twee betrokkenen, waaronder één onder invloed was, zijn door de politie opgepakt.

jhw

“Het ongeval gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Koninginnelaan met een Range Rover”, zegt woordvoerster Sarah Durant van het Brusselse parket.

“De bestuurder botste er op een verlichtingspaal, waarna de wagen vele meters verder helemaal verhakkeld tot stilstand kwam. Volgens de eerste vaststellingen liep de bestuurder van die wagen weg en werd die door een andere bestuurder van een Ford Mustang opgepikt. De politie kon die wagen intercepteren, de bestuurder bleek onder invloed. Beide personen zijn meegenomen voor verhoor. We weten nog niet wat er zich precies allemaal afspeelde, maar verder onderzoek moet duidelijkheid brengen. Er vielen geen gewonden.”

Nu in het nieuws