Is het een bedsprei of iconische outfit? Vrouw herkent laken van overgrootmoeder om schouders van bekende rapper

© Reuters

Het kleed dat de Amerikaanse rapper A$AP Rocky eerder deze maand droeg naar het Met Gala verbaasde wel meer mensen, maar een vrouw uit Californië stond helemaal perplex. Ze herkende de outfit van de rapper als een bedsprei van haar overgrootmoeder.

jvhBron: De Telegraaf

“Mijn overgrootmoeders bedsprei is een tijdje geleden gedoneerd aan een tweedehandswinkel”, vertelt Sarah aan Amerikaanse media. “Toen ik de foto van het Met Gala zag, realiseerde ik me meteen dat het die sprei was. Ik las in Vogue dat de designer de quilt heeft gevonden in Zuid-Californië, en zijn kantoor is niet ver bij ons in Venice vandaan.”

De vrouw deelt in de post een foto van A$AP Rocky op het gala, met daarnaast een kiekje dat haar moeder nog had van dezelfde sprei op hun oude bed. “Zo te zien is oma Mary met A$AP Rocky naar het Met Gala geweest en heeft Vogue daar nog over geschreven ook”, schrijft ze.

Sarah deelde niet veel later een tweede post, waarin ze benadrukt dat ze niet verbolgen is of iets wil van de ontwerper, Eli Russell Linnetz, waarmee ze inmiddels leuk contact heeft gehad. “Ik heb het alleen gepost omdat ik het zo geweldig vind dat mijn overgrootmoeder dit met liefde heeft gemaakt om mijn moeder warm te houden, en er nu door ontzettend getalenteerde mensen een fantastisch kunststuk van is gemaakt.”

A$AP Rocky’s vriendin Rihanna kon het verhaal van Sarah waarderen: de zangeres gaf beide berichten over de herkomst van de quilt een duimpje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.