Actrice Lena Dunham is getrouwd

 

 ©  ISOPIX

De Amerikaanse actrice en schrijfster Lena Dunham, bekend van onder meer Girls, is in het huwelijksbootje gestapt. Ze gaf afgelopen weekend haar jawoord aan haar vriend Luis Felber.

Hanne Vandenweghe

Actrice Lena Dunham, die in de pittige reeks Girls de rol van Hannah Horvath vertolkt, is getrouwd met haar verloofde: de Brits-Peruviaanse muzikant Luis Felber. De twee, beiden 35, zijn nog niet zo lang samen. In april van dit jaar kondigde Dunham aan dat ze enkele maanden ervoor een relatie met de man was begonnen. Ze was meteen vol lof over haar lief. “Ik voel me echt gelukkig. Hij is de beste persoon die ik ooit heb ontmoet”, aldus de ster in een interview met The New York times.

In juni deelde Dunham ter ere van Felbers verjaardag een serie foto’s van hen samen op Instagram.“Feliz Cumpleanos Luis”, schreef ze in het bijschrift. “Toen ik drie weken oud was in het centrum van Manhattan, had ik geen idee dat er in Engeland een baby werd geboren die mijn leven op een magische manier op zijn kop zou zetten.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK