Terug naar het München van Jean-Marie: ‘Expeditie Gooris’ trekt naar de plek waar ‘De Pfaffs’ beroemd werden

 

 ©  VTM2

Ooit weer camera’s in hun zog, na De Pfaffs? Dat hoefde niet voor Kelly Pfaff (44) en Sam Gooris (48). Bezinning komt nooit te laat: in Expeditie Gooris trekken ze straks samen met hun kinderen Shania (21) en Kenji (19) op roadtrip.

Kelly Pfaff had haar weg naar het scherm al teruggevonden, met haar eigen programma Waar voor je geld?. Sam Gooris duikt ook nog geregeld op, in spelshows en De slimste mens. Maar weer een realityshow, na jaren De Pfaffs op VTM? Daar bedankte het koppel lange tijd beleefd voor, net als de voltallige familie. Dat VTM2 hen toch kon overhalen om iets met hun hele gezin te doen, raakte al bekend bij het voorstellen van de najaarsprogrammatie. Straks, in oktober, zien we het resultaat: Expeditie Gooris.

LEES OOK. Familie wil het niet, toch wordt ‘De Pfaffs’ opnieuw uitgezonden, maar hoe is het iedereen vergaan? (+)

Daarin trekken Kelly en Sam met dochter Shania en zoon Kenji samen op roadtrip. Reden? Na 22 jaar huwelijk hebben ze nog maar weinig van de wereld gezien. Bestemming? Plekken in Europa die voor hen een speciale betekenis hebben. Zo start de reis in München, waar pater familias Jean-Marie Pfaff zijn hoogdagen als voetballer beleefde. Bij Bayern München schopte hij het tussen 1982 en 1988 tot beste keeper ter wereld. Bijgevolg bracht Kelly er een groot deel van haar jeugd door. Voor haar wordt het een terugkeer naar de heimat, voor Shania en Kenji een kennismaking met de plek waar hun familie beroemd werd.

 

 ©  VTM2

Volwassen

Welke bestemmingen nog volgen, houdt het gezin stil. “Maar mijn mond is iedere dag opengevallen”, zegt Sam Gooris. “Ik was ongelooflijk verrast, zowel door mijn vrouwke als door de gasten. Ik begon onderweg ook te beseffen dat mijn kinderen ondertussen bijna volwassen zijn. Ik heb alleen maar heel schone herinneringen aan onze roadtrip.”

Expeditie Gooris gaat op dinsdag 12 oktober van start bij VTM. Op diezelfde zender worden elke weekdag nog steeds herhalingen uitgezonden van De Pfaffs.

LEES OOK. Hoe kijken BV’s naar zichzelf in heruitzendingen? “Soms confronterend om mensen te zien die er nu niet meer zijn” (+)

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook