Eminem, Snoop Dogg, Dr. Dre, Kendrick Lamar en Mary J. Blige gaan optreden tijdens Super Bowl

Eminem is één van vijf uitverkoren artiesten. ©  AFP

In de halftime-show van de 56ste Super Bowl van het American football volgend jaar treden liefst vijf grote rappers op, maakte frisdrankgigant Pepsi donderdag (lokale tijd) bekend op Twitter.

Bron: BELGA

Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige en Kendrick Lamar staan op 13 februari 2022 op het podium om het publiek tijdens de rust van het American footballduel te vermaken. Pepsi kondigde het optreden aan door de gezamenlijke prijzenkast van de artiesten te beschrijven. “43 Grammy’s, 19 nummer 1 Billboard-albums, 5 epische hitmakers en 1 podium.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Pepsi sponsort de vermaarde pauze-act in de Super Bowl, de finalewedstrijd van de American footballcompetitie in de VS, sinds 2013.

Er wordt ieder jaar met spanning uitgekeken naar welke grote artiest(en) op het podium zullen staan tijdens het prestigieuze optreden. Zo traden eerder Bruce Springsteen, Michael Jackson, Prince, The Rolling Stones, U2, Coldplay, Beyoncé, Madonna, Jennifer Lopez en Lady Gaga op. In 2021 verzorgde The Weeknd de halftime-show.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten