Topmodel Emily Ratajkowski beschuldigt zanger Robin Thicke van aanranding tijdens opname van wereldberoemde muziekvideo: “Wat ben jij verdomme aan het doen?”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het Amerikaanse topmodel Emily Ratajkowski beschuldigt zanger Robin Thicke in een nieuw boek van aanranding tijdens de opname van de videoclip voor het liedje ‘Blurred Lines’, de wereldhit uit 2012.

jvhBron: The Mirror

Volgens Ratajkowski verliepen de opnames van die videoclip, waarbij Thicke en collega’s als Pharrell Williams dansen met enkele schaars geklede vrouwen, in eerste instantie zonder problemen. Maar na een pauze zou de zanger dronken terug op de set zijn verschenen, waarna hij haar naakte borsten vastgreep. “Plots voelde ik uit het niets van achteren de koele en vreemde handen van een vreemde op mijn naakte borsten. Ik stapte instinctief weg, en keek achteruit naar Robin Thicke. Hij grijnsde als een idioot en struikelde achteruit.”

Regisseur Diane Martel heeft in de Engelse media inmiddels al bevestigd dat het incident zich afspeelde, en vertelde daarbij dat ze daarop “Wat ben jij verdomme aan het doen?” naar Thicke schreeuwde. Ook volgens Martel was Thicke dronken.

Volgens het supermodel zweeg ze in het verleden over het incident omdat ze “de vernedering in haar lichaam voelde”, maar spreekt ze er nu over omdat ze het verwerkt heeft.

Aangeboden door onze partners