Overleden vader van Dimitri Vegas & Like Mike nog te zien in ‘The best of’: “Had altijd verwacht dat ze in mijn bromfietswinkel zouden komen werken”

In ‘The best of’, afgelopen voorjaar opgenomen, hebben Nancy en de recent overleden Takis Thivaois het over het succes van hun zonen Dimitri Vegas & Like Mike. 

De opnames van The best of vonden afgelopen voorjaar plaats, niet lang voor Dimitri Vegas (39) en Like Mike (35) – né Dimitri en Michael Thivaois – afscheid moesten nemen van hun vader Takis (66). In de aflevering van dinsdag, waarin de broers centraal staan, is hun vader dan ook nog te zien.

“Ik verwachtte altijd dat een van hen in de zaak (een bromfietswinkel, red.) zou komen werken”, klinkt het in de uitzending. Maar daar hadden de broers geen oren naar. Niet dat hen dat kwalijk wordt genomen.

“We zijn fier op onze zonen”, klinkt het uit de mond van Takis. Ook emotioneel wordt het wanneer Anouk Matton, de vrouw van Dimitri, het nummer Higher place zingt. “Ik heb nog nooit voor Dimi gezongen. Ik ga kapot van de zenuwen”, klinkt het. Verder geven Laura Tesoro, Helmut Lotti, Jef Neve en de Nederlandse rapper Frenna hun eigen draai aan de nummers van de dj-broers. (dewo)

Aangeboden door onze partners