Schokkende beelden: Braziliaanse voetballer opgepakt voor poging tot moord na doodschop tegen hoofd scheidsrechter

 

William Ribeiro zit in vieze papieren. De voetballer van de Braziliaanse zesdeklasser Sport Club Sao Paulo wordt verdacht van poging tot moord op scheidsrechter Rodrigo Crivellaro tijdens een wedstrijd tegen Guarani-RS.

Vincent Van Genechten

Het slachtoffer werd bewusteloos afgevoerd naar het ziekenhuis, waaruit Crivellaro na enkele onderzoeken ontslagen werd. Hij is opnieuw aan de betere hand.

“Ik herinner me niet echt wat er nu precies gebeurd is”, vertelde de Braziliaan aan een lokaal radiostation. “Mijn collega’s vertelden mij dat ik hem een gele kaart had gegeven en dat hij mij daarna een slag in mijn gezicht verkocht. Dat ik daarna op de grond ben gevallen, een schop kreeg en bewusteloos ben geworden. Die speler moet echt in behandeling. Hij is oncontroleerbaar en verdient een lange gevangenisstraf.”

Het contract van Ribeiro werd meteen ontbonden door Sport Club Sao Paulo, dat “diep beschaamd” is na de feiten. De speler zelf reageerde nog niet en is momenteel vrij op borgtocht.

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK

Nu in het nieuws