Andy Murray heeft trouwring (en “stinkende schoenen”) terug na oproep: “Ongelooflijk”

 

Het huwelijk van Andy Murray is gered. De Schotse tennisser deed met succes een oproep om zijn gestolen schoenen en trouwring terug te krijgen.

Vincent Van Genechten

De gewezen nummer één van de wereld en drievoudig grandslamwinnaar vertoeft momenteel in Californië, waar hij het vrijdag opneemt tegen Adrian Mannarino in de eerste ronde van de BNP Paribas Open. Beter bekend als het tennistoernooi van Indian Wells. Daar raakte hij deze week zowel zijn schoenen als zijn trouwring kwijt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Omdat het bijna 40 graden was, vond Murray dat zijn schoenen te hard “stonken” en dus wilde hij ze bij de terugkeer naar zijn hotel laten verluchten. Maar zonder balkon en zonder zin om zijn ganse hotelkamer slecht te laten ruiken, besloot de 34-jarige Schot om zijn schoenen buiten te laten staan. Onder zijn auto, die nabij geparkeerd stond. Waarop zijn schoenen en trouwring gestolen werden. De Schot heeft namelijk de traditie om zijn trouwring aan zijn schoenveters vast te binden

Maar Murray hoeft niet langer ruzie met zijn vrouw Kim Sears te vrezen. “Ongelooflijk. De schoenen en trouwring zijn opnieuw thuis”, aldus de Schot op Instagram. “Ze ruiken nog steeds vreselijk, maar ik sta er opnieuw goed op thuis.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten