PODCAST VELDRIJDEN. De grote vooruitblik met Mario De Clercq: “Iserbyt is een nijdige bok die niet zomaar buigt voor Wout en Mathieu”

Mario De Clercq was als veldrijder een kleurrijke figuur. Hoewel de cross braver geworden is, vindt hij niet dat iedereen zomaar buigt voor de suprematie van Wout van Aert en Mathieu van der Poel.   ©  Peter Malaise

Een modderige Parijs-Roubaix was de perfecte amuse-gueule voor het veldritseizoen 2021-2022, dat nu écht van start gaat met de eerste drie wereldbekermanches in de Verenigde Staten. Wij laten het lot bepalen welke onderwerpen drievoudig wereldkampioen Mario De Clercq en veldritspecialist van Het Nieuwsblad Werner Bourlez voorgeschoteld krijgen in de Grote Veldritvoorbeschouwing van de Koers is van Ons.

Wordt het de winter van koning Mathieu en vecht de rest om de kruimels? Of moet hij kroon en troon delen met Wout van Aert? Een nijdige bok uit Bavikhove wil er een G3 van maken, een handvol pretendenten zelfs een G4 of G5. Tom Pidcock zal het allemaal worst wezen als hij straks maar de regenboogtrui mag aantrekken in het land van de Stars and Stripes. Wij hebben gelukkig niet één, maar tien glazen bollen.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: podcast veldrijden’ verplaatsen host Michaël Van Damme en onze wielerjournalisten hun blik van de weg naar de modder. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten