Katja Retsin en Peter Van Asbroeck spelen extra voorstellingen komedie ‘Taxi taxi’

De volledige cast van ‘Taxi taxi’. Nu nog te zien in Gent, binnenkort in Antwerpen. 

De volledige cast van ‘Taxi taxi’. Nu nog te zien in Gent, binnenkort in Antwerpen. ©  Kris Snoeck

Katja Retsin, Peter Van Asbroeck en Chris Van Espen staan dezer dagen op de planken met de theatervoorstelling Taxi taxi. Goed nieuws voor wie dit weekend of volgende week niet meer in de zaal geraakt: volgend jaar wordt het stuk in Antwerpen hernomen.

De komedie Taxi taxi is nog niet aan zijn laatste voorstelling toe. Het stuk, met onder anderen Katja Retsin en Peter Van Asbroeck in belangrijke rollen, stond afgelopen zomer in Middelkerke en loopt nog tot volgend weekend in Gent. Nu zijn daar nog data in april 2022, in het Antwerpse Fakkeltheater, bijgekomen.

Het van oorsprong Engelse theaterstuk van Ray Cooney – over een taxichauffeur die het lastig krijgt om zijn twee relaties gescheiden te houden – is een klassieker in het komische genre, en werd enkele jaren geleden bij ons al neergezet door de Komedie Compagnie. Onder anderen Dirk Van Vooren en Kadèr Gürbüz stonden toen op de bühne.

Peter Van Asbroeck (met pruik) op de bühne, samen met Katja Retsin en Christel Domen. 

Peter Van Asbroeck (met pruik) op de bühne, samen met Katja Retsin en Christel Domen. ©  Kris Snoeck

In deze versie worden Retsin en Van Asbroeck vergezeld door onder anderen voormalig tv-presentator Donaat Deriemaeker (Tartufo, Baraka), Christel Domen (Lili en Marleen) en Chris Van Espen (Tegen de sterren op). Die laatste tekende eveneens voor de regie. Allemaal speelden ze in het verleden al mee in producties van het komische theatergezelschap Farcetheater.(dewo)

Aangeboden door onze partners

Lees ook