Einde van regeerperiode Gert Verhulst op maandagavond

Het zit er weer op voor de Verhulstjes, al wordt een derde seizoen “snel bekeken”. 

Het zit er weer op voor de Verhulstjes, al wordt een derde seizoen “snel bekeken”. 

Nog één keer naar Saint-Tropez, en dan zit het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’ erop. Zender Play4 liet weten dat de opties voor een derde seizoen snel worden bekeken, Gert Verhulst zelf is stellig: er komt wel degelijk een vervolg.

Nog één keer neemt de familie Verhulst de kijkers mee naar hun idyllische buitenverblijf in Saint-Tropez, daarna zit het huidige seizoen van De Verhulstjes erop. Wij voorspellen alvast enkele goeie glazen wijn, gekibbel tussen Viktor en Marie en hier en daar een vermoeide oogrol van Gert.

Volgende week eindigt – voorlopig althans – de regeerperiode van Gert Verhulst op maandagavond op Play4. Het nieuwe spelprogramma Klopjacht komt in de plaats van De Verhulstjes, Erik Van Looy lost De Cooke & Verhulst show af met een nieuw seizoen van De slimste mens ter wereld. Al zal het wellicht niet al te lang duren voor Verhulst ook daar weer opduikt als jurylid. En ook een derde seizoen van ’s mans realityreeks wordt volgens Play4 “snel bekeken”.

Verhulst zelf zegt in Het Laatste Nieuws dat er wel degelijk een derde seizoen komt: “Anders denken de kijkers nog dat wij niks meer moeten doen om onze boterham te verdienen”, aldus de Studio 100-baas. 

(dewo)

LEES OOK