De beelden die u nog niet zag: zo kwam Thibau Nys zwaar ten val in Waterloo, met sleutelbeenbreuk tot gevolg

Voor Thibau Nys begon de Wereldbeker veldrijden zondagavond in mineur. In het Amerikaanse Waterloo kwam de 18-jarige renner van Baloise - Trek Lions zwaar ten val met een sleutelbeenbreuk als gevolg. Op zijn sociale media deelde Nys zelf nieuwe beelden van zijn zware crash.

Vincent Van Genechten, Jonas Withouck

LEES OOK. Wereldbeker begint in mineur voor Thibau Nys door zware valpartij en sleutelbeenbreuk: “I’ll be back”

“Ziehier hoe ik voor de vierde keer mijn sleutelbeen naar de vaantjes help”, deelde Thibau Nys op zijn Instagramprofiel. Op de video is te zien hoe Nys keihard tegen de omheining knalt.

Ook papa Sven Nys zag hoe zijn zoon een lelijke val maakte. “Als vader sta je dan aan de grond genageld”, deelde Nys op sociale media.

 

Ondertussen deelde Sven Nys aan onze redactie mee dat hij Thibau aan de luchthaven heeft afgezet. Thibau Nys vliegt over van de Verenigde Staten en wordt dinsdag in het ziekenhuis van Herentals al geopereerd aan zijn gebroken sleutelbeen. Op Twitter bedankte Sven Nys de dokters die zijn zoon de eerste hulp toedienden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK

Nu in het nieuws