Op naar de strafste concertzomer ooit: Ed Sheeran, Stromae én Coldplay komen naar België

 ©  Scott Roth/Invision/AP

Het lijstje van wereldtoppers die volgende zomer naar ons land komen was al indrukwekkend, en sinds donderdag kunnen we daar ook Coldplay aan toevoegen. Nog nooit kondigde de concertzomer zich zo vroeg, zo straf aan.

Thibaut Renson

De vorige zomer viel in het water, letterlijk voor de zonnekloppers en figuurlijk voor de muziekliefhebbers. Wat het weer zal worden volgende zomer, kunnen we u niet vertellen. Maar dat de zomer van 2022 een onvergetelijk concertseizoen wordt, staat nu al vast. En dat terwijl Tomorrowland, Pukkelpop en vele anderen nog met hun eerste namen moeten komen.

Aerosmith en Iron Maiden komen naar Graspop, Rammstein naar Oostende. Pearl Jam, Metallica en Red Hot Chili Peppers komen naar Rock Werchter, Nick Cave naar TW Classic en Stromae naar Werchter Boutique en Les Ardentes. Billie Eilish komt naar het Sportpaleis en donderdag werd in navolging van Ed Sheeran aangekondigd dat ook Coldplay in het Koning Boudewijnstadion zal spelen.

Voor wie denkt nu al te laat te zijn voor al dat lekkers, is er goed nieuws: enkel voor Billie Eilish, Rammstein en de Metallica-dag op Werchter zijn er geen tickets meer beschikbaar.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten