Jurgen Klopp mist met Liverpool Alisson en Fabinho en hekelt beleid Watford: “Je kent de trainer pas en hij is alweer weg”

 ©  ISOPIX

Liverpool kan zaterdag tegen Watford niet beschikken over keeper Alisson en middenvelder Fabinho. Het Braziliaanse duo vliegt vanuit Zuid-Amerika door naar Madrid voor de naderende wedstrijd in de Champions League tegen Atlético Madrid. En daar is Klopp niet tevreden mee.

vvaBron: BELGA

“Ik ben niet boos. Maar iemand heeft bepaald dat Brazilië op donderdag zou spelen en wij op zaterdagmiddag. Daar hebben we geen invloed op”, zei Klopp, die met Liverpool nog zonder succes een verzoek had ingediend tot verplaatsing van het duel met Watford. “Atlético komt dit weekend in tegenstelling tot ons niet in actie. Dat zou hier nooit gebeuren. We wisten dit al een tijdje en hebben daarom besloten dat Alisson en Fabinho rechtstreeks gaan.”

Bij Watford maakt trainer Claudio Ranieri zijn debuut. “Ik heb veel waardering voor Ranieri. Maar als trainer is het heel moeilijk om te zien hoe Watford met trainers omgaat”, zei Klopp. “Je hebt net de naam van een nieuwe collega leren kennen of hij is alweer vertrokken. Ik vind dat niet leuk en dat moet ik eens zeggen. Ik werk hier nu zes jaar en ik weet niet hoeveel trainers ik al ben tegengekomen op de bank van Watford.”

Liverpool staat tweede in de Premier League met 15 punten na zeven duels. Chelsea heeft 1 punt meer.

(belga)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten