Acteur Daniel Craig feest het liefst in lgbtq-bars: “Het zijn fijne plekken, daar krijg ik tenminste geen ruzie”

 ©  AP

Daniel Craig heeft het helemaal gehad met ‘heterobars’ en spendeert de avond liever in lgbtq-bars. Dat vertelde hij tijdens de podcast SirusXM van zijn vriend Bruce Bozzi waarin hij zijn laatste James Bond-film kwam promoten. “Iedereen is er zo chill”, zei hij.

De 53-jarige filmster gaat er al jaren naartoe, ook toen hij single was omdat er volgens hem “veel meisjes daar waren om precies dezelfde reden.” Craig, die al tien jaar getrouwd is met Rachel Weisz vertelde dat hij er graag naartoe gaat omdat hij daar tenminste geen ruzie krijgt. Volgens de acteur zijn de bars een “fijne plek om naartoe te gaan, waar iedereen chill is en je niet verplicht bent je seksualiteit te vermelden.”

“Homobars zijn veilige plekken waar ik ook meisjes kon ontmoeten. Er waren dus ook wel wat bijbedoelingen”, lacht hij. In 2010 werd de acteur met zijn vriend Bruce ‘betrapt’ in een homoclub in Californië: “Het was vrij ironisch want we werden ‘betrapt’, wat nogal raar was aangezien we niets verkeerd deden. We hadden een fijne avond, we hebben iets gedronken en dat was het.”

LEES OOK. James Bond-acteur Daniel Craig doneert mooi bedrag aan vaders van uit leven gestapte dochters

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook