Technische problemen bij VRT: “Ik voel me in de jaren ‘80”

 

 ©  BELGAIMAGE

De VRT kampte zaterdagvoormiddag met technische problemen waardoor de telefoons en het internet niet werkten. Medewerkers die vandaag aan het werk zijn, moesten het doen met een pen en papier. “Ik voel me in de jaren ‘80”, schrijft journalist Riadh Bahri op Twitter.

“De telefoons werken niet, het internet is kapot, de informaticasystemen liggen plat, maar hey het radionieuws om 10h zal er zijn. Al moet ik het met de hand schrijven”, schreef Bahri op Twitter met een foto waarop het nieuws te lezen staat. Dat nieuws moest hij vanochtend met pen en papier voorbereiden omdat er technische problemen waren bij de openbare omroep.

Iets voor 11 uur liet Bahri weten dat het probleem gevonden was, maar er nog geen oplossing gevonden was maar om 11u30 kon het programma ‘Interne Keuken’ op Radio 1 toch beginnen. “Er waren inderdaad netwerkproblemen maar die zijn intussen verholpen. De collega’s zijn blijven doorwerken en uitzenden, alleen moest dat op een iets creatievere manier gebeuren”, zegt VRT woordvoerder Hans Van Goethem.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (lto)

LEES OOK

Nu in het nieuws