Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah lichten tipje van sluier op over ‘Batgirl’

 

 ©  DBA

Adil El Arbi (33) en Bilall Fallah (35) hebben de eerste details van hun nieuwe film ‘Batgirl’ prijsgegeven. Dat deden ze tijdens het online-event DC Fandome.

eadp

In een panelgeprek met het Belgische regieduo, hoofdrolspeelster Leslie Grace en scenariste Christina Hodson (Birds of prey) hebben ze het onder meer over de keuze voor Leslie. “We wilden de casting breed houden, qua leeftijd en mensen. We wilden echt de beste actrice. Toen we Leslie zagen, dan was dat een kippenvelmoment”, zeggen ze.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hodson deed uit de doeken dat het personage Barbara Gordon voor het eerst haar alias als Batgirl zal ontdekken. De film zit in pre-productie, intussen doen Grace haar best om te trainen. “We willen de gevechten echt zo realistisch mogelijk geven”, zeggen El Arbi en Fallah. En uiteraard zal ze rood haar hebben. Eerder lieten de twee zich al ontvallen dat ook Batman in de film te zien zal zijn. Al laten ze nog in het midden welke dat zal zijn.

Aangeboden door onze partners

Lees ook