Staf Coppens wordt geopereerd aan achillespees

© Het Nieuwsblad

Staf Coppens (40) heeft het voorbije weekend zijn achillespees gescheurd. Dat gebeurde tijdens een spelletje squash met zijn oudere broer Maarten. Vandaag wordt de tv-presentator geopereerd. Hij is nog maar sinds vorige week terug in ons land, voor de opnames van het programma ‘De code van Coppens’.

Wout Desmytere

Vorige week arriveerde Staf Coppens uit Zweden, waar hij vorig jaar met zijn gezin heen trok om een camping uit te baten. Hun belevenissen zijn te volgen in het VTM-programma Camping Coppens. De presentator keerde even terug naar België om de opnames van dat andere programma voor VTM, De code van Coppens, af te werken. Daarin kijken hij en zijn broer Mathias geamuseerd toe hoe twee duo’s van BV’s hun weg moeten zien te vinden in een escape room.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het voorbije weekend heeft Coppens echter zijn achillespees gescheurd. De presentator wordt vandaag nog geopereerd en plaatste vanuit zijn ziekenhuisbed een foto op Instagram. “Even in Belgie, en als het dan even kan snel een spelletje squash met @coppensmaarten”, schrijft hij erbij. “Laat duidelijk zijn dat ik aan de winnende hand was. 6-4, tot de achillespees knak zei”, klinkt het grappend. Of het voorval ingrijpende gevolgen zal hebben voor de opnames, is evenmin geweten. Normaal gesproken zou Coppens eind deze week terug naar Zweden vertrekken.

Aangeboden door onze partners

Lees ook