Kim Kardashian betaalt Kanye 20 miljoen euro om huis te behouden

Kim Kardasiah en Kanye West in februari 2020. 

Kim Kardasiah en Kanye West in februari 2020. ©  REUTERS

Kim Kardashian heeft ex-partner Kanye West bijna 20 miljoen euro betaald om volledig eigenaar te worden van hun familiehuis in de Hidden Hills nabij Los Angeles. Dat meldt Us Weekly.

jvhBron: De Telegraaf

Het glamourkoppel, dat momenteel in scheiding ligt, kocht het pand in 2014. De villa werd na aankoop volledig gestript en opnieuw ingericht door Kanye, die een grote voorliefde heeft voor design. Samen met echtgenote Kim en hun vier kinderen North (8), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (2) beleefde het paar er gelukkige jaren, totdat er scheurtjes in het huwelijk kwamen. West bracht zijn tijd voornamelijk door op zijn ranch in Wyoming, en zag zijn gezin nauwelijks meer. Dat zou er toe hebben bijgedragen dat Kardashian de scheiding aanvroeg. De realityster wilde echter graag in de villa in Hidden Hills blijven wonen, in de buurt van haar moeder en zussen. Door West uit te kopen, kan dat nu.

De band tussen Kardashian en West is inmiddels weer een stuk beter, de twee worden zelfs regelmatig samen gezien. Maar volgens insiders is er geen sprake van een verzoening. “Ze zijn goed bevriend, en hebben ook een sterke werkrelatie”, klinkt het. “Ze blijven elkaar steunen. Ze delen de zorg om hun kinderen, en dat gaat heel goed.”

 

 ©  ISOPIX

 

 ©  ISOPIX

Aangeboden door onze partners

Lees ook