Vader van Meghan Markle vraagt om kleinkinderen te kunnen zien

 

 ©  ISOPIX

Tomas Markle, de vader Meghan, vindt dat hij de mogelijkheid moet krijgen om zijn kleinkinderen Archie en Lilibet te leren kennen. Dat heeft hij duidelijk gemaakt in een interview met de Britse zender ITV.

Bron: BELGA

Meghan Markle (40) had na haar huwelijk met de Britse prins Harry en een bitter conflict over een persoonlijke brief het contact met haar vader verbroken. Thomas Markle betreurt dat hij daardoor zijn kleinkinderen Archie en Lilibet nog niet heeft gezien.

“Ik kan niet gewoon naar Montecito gaan, want dan zou ik als stalker worden bestempeld”, zegt de 77-jarige Thomas Markle. Maar hij wil geen gerechtelijke stappen nemen. “Ik wil mijn kleinkinderen niet in die situatie brengen. Ik wil hen zien in de aanwezigheid van vriendelijke ouders, omringd door vriendschap.”

Vader Markle slaat in het interview evenwel geen verzoenende taal aan. Zo laat hij zich negatief uit over de huidige bezigheden van zijn schoonzoon, prins Harry. “Het enige wat hij nu doet, is met de fiets rondrijden bij hem in de buurt. Ik weet niet of dat wel een leven voor hem is.”

LEES OOK

Nu in het nieuws