“Alles gewoon kapot”: dak tribune 1 Bosuil deels weggeblazen door storm Aurore

Storm Aurore heeft ook op de Bosuil in Deurne lelijk huisgehouden. Een deel van het dak van tribune 1 is weggeblazen en op het veld terechtgekomen. “Het zag er erger uit dan het was. Alles is onder controle”, klinkt het bij Antwerp, dat nog een communiqué zal uitsturen.

Het is nog niet duidelijk of de match van Antwerp dit weekend, tegen Club Brugge, in het gedrang komt. Antwerp zit momenteel in Istanboel voor de Europa League-wedstrijd tegen Fenerbahce.

In een filmpje toont Radja Nainggolan de schade op de Bosuil. “Hij (Paul Gheysens, red.) heeft er goed dak opgezet”, klinkt het sarcastisch. “Alles gewoon kapot. De helft van het stadion is weg.”

 

 © jtp, rr

 

 © jtp

Match tegen Club niet in gedrang

De topaffiche van komende zondag tegen Club Brugge, zou volgens Antwerp niet in het gedrang komen. “Een stuk van het dak op tribune 1 kwam vanwege de hevige wind los en deels op het veld terecht. Momenteel is alles onder controle en voorzien we als club geen verdere hinder”, zegt Antwerp in een korte reactie.

Opmerkelijk: ook in februari 2020 ging het dak van de Ghelamco Arena in Gent, ook gebouwd door de firma van Antwerp-voorzitter en -eigenaar Paul Gheysens, deels gaan vliegen, toen door toedoen van storm Ciara.( jtp, dvd)

LEES OOK