Buffalofans zijn klaar voor de match tegen Partizan Belgrado

 

 ©  kcl

Gent -

KAA Gent speelt vanavond een cruciale uitwedstrijd in de Conference League tegen Partizan Belgrado. Een kleine honderd fans, waarvan een delegatie van de Picasso Indians, is al sinds dinsdagochtend op Europees avontuur.

Hein Vanhaezebrouck had het over een heksenketel die de Buffalo’s straks om 21 uur te wachten staat in Belgrado. “Een wedstrijd Europa League-waardig, op het scherp van de snee, met twee ploegen die zes op zes haalden”, klinkt het. Aan de hondstrouwe fans zal het niet liggen. Die vertrokken dinsdagnacht rond 3.30 uur met een vlucht naar München, om vandaaruit naar Belgrado te vliegen.

 

 © kcl

 

 © kcl

Fietsen in Belgrado

Fietsen in Belgrado © kcl

“Dinsdag maakten we een citytrip, woensdag stond er een leuke fietstocht en een wandeling op het programma. ’s Avonds konden we als kers op de taart een training van KAA Gent bijwonen”, klinkt het vanuit Belgrado. “Het weer is hier uitzonderlijk goed, 21 graden, dus het kan niet meer fout gaan. Nu nog een mooi resultaat neerzetten straks en we zijn meer dan tevreden”, aldus het blauwwitte legioen. 

(Geert Herman)

Nu in het nieuws

Meer nieuws uit Gent