Gorillaz komt naar Werchter Boutique

 

 ©  Raymond Lemmens

De Britse band Gorillaz, met muzikant Damon Albarn, komt volgend jaar naar Werchter Boutique. Dat heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt.

jvhBron: BELGA

“Zoveel grandeur” en “Swingend naar een betere wereld”, zeiden enkele krantenkoppen na het optreden van Gorillaz op Werchter in 2018. Het virtuele viertal staat deze zomer opnieuw op het podium van de Vlaams-Brabantse gemeente. Het is de tweede band die Boutique aankondigt, nadat eerder Stromae ook al was bekendgemaakt. Bijkomende namen worden binnenkort aan de affiche toegevoegd, zegt de organisatie. Werchter Boutique vindt op 19 juni 2022 plaats. Tickets voor het festival zijn te koop via ticketmaster.be en kosten 92 euro.

Vorig jaar kon geen enkel festival op de wei van Werchter doorgaan, wegens de beperkende maatregelen in het kader van de coronapandemie. Ook Boutique werd dus afgelast. Als alternatief zette LiveNation, de organisator van de Werchter-festivals, Werchter Parklife op poten. De hele maand juli werden concerten van voornamelijk Belgische en Nederlandse artiesten georganiseerd.

Tijdens eerdere edities van Werchter Boutique stonden artiesten als Years & Years, Snow Patrol, Marco Borsato, Robbie Williams, Fleetwood Mac en Bruno Mars al op de planken.

Aangeboden door onze partners

Lees ook