Alec Baldwin spreekt voor het eerst na fataal ongeluk op filmset: “Mijn hart is gebroken”

© rr

Alec Baldwin heeft voor het eerst gereageerd op het fatale ongeluk dat donderdag het leven kostte aan een crewlid. “Mijn hart is gebroken voor haar man, haar zoon, en iedereen die haar kende en liefhad”, aldus de acteur op Twitter.

jvhBron: BBC

Baldwin schoot donderdag op de set van de westernfilm ‘Rust’ met een vuurwapen dat als rekwisiet moest dienen. Om een voorlopig nog onbekende reden bleek het schot met dat wapen echter toch dodelijk voor cameravrouw Halyna Hutchins, ook regisseur Joel Souza raakte daarbij zwaargewond.

LEES OOK. Alec Baldwin schiet per ongeluk crewlid dood op filmset

“Er zijn geen woorden om mijn shock en droefenis uit te drukken voor het tragische ongeval dat het leven van Halyna Hutchins eiste”, aldus Baldwin. “Ze was een echtgenote, een moeder en een erg geliefde collega.”

LEES OOK. De rijzende ster van Halyna Hutchins: de film die haar carrière naar een hoger niveau moest tillen, werd haar fataal (+)

De 42-jarige Hutchins werd na het incident met een helikopter nog naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, maar er kon geen hulp meer baten. “Ik werk ten volle mee met het politieonderzoek naar hoe zo’n tragedie kon plaatsvinden, en ben in contact met haar echtgenoot om mijn steun aan hem en zijn familie uit te drukken”, aldus Baldwin. “Mijn hart is gebroken voor haar man, haar zoon, en iedereen die haar kende en liefhad.”

LEES OOK. Van echt Russische roulette tot de dood die in de film belandde: de ergste ongelukken die Hollywood al troffen (+)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten