Georges-Louis Bouchez crasht met 150 km/uur tegen muur op parcours van Spa-Francorchamps

 

 ©  BELGA

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez is zaterdagavond betrokken geraakt bij een ongeval tijdens de 24 uur 2CV op het parcours van Spa-Francorchamps. “Ik ben helemaal in vorm en aan mijn agenda verandert niets”, zegt de MR-voorzitter op twitter.

Volgens de organisatie raakte een auto het voertuig van de politicus aan de linker achterkant toen ze uit de zogenaamde ‘Brussel-bocht’ kwamen. “Daardoor kwam hij aan 150 kilometer per uur tegen een muur terecht”, vertelt zijn woordvoerder aan SudInfo. De wagen van de MR-voorzitter moest getakeld worden. Hij zelf werd onderzocht, maar maakt het goed. “Hij zal waarschijnlijk moeten rusten.”

De Franstalige politicus zou al langer gepassioneerd zijn door autosport. “Telkens hij de kans krijgt, meerdere keren per jaar, neemt hij deel aan wedstrijden,” zegt zijn woordvoerder. “En hij doet vooral mee aan wedstrijden als ze voor een goed doel worden georganiseerd, zoals deze.”

Bouchez tweette ondertussen een foto van zichzelf in het ziekenhuis. “Ik ben helemaal in vorm, en aan mijn agenda verandert niets”, schrijft hij. Waarna hij het ziekenhuispersoneel bedankt voor de goede zorgen, net als zijn volgers voor de vele boodschappen van steun. “Dat verwarmt het hart.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(sgg)

LEES OOK

Nu in het nieuws