Bestuurder van bestelwagen gaat over de kop: twee gewonden na ongeval op E17

© bfs

Bij een ongeval op de E17 in Sint-Niklaas zijn maandagavond twee gewonden gevallen. De bestuurder van een kleine bestelwagen was met zijn auto over de kop gegaan na een lichte aanrijding met de bestuurder van een andere bestelwagen. Het ongeval gebeurde in de richting van Gent ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Sint-Niklaas-West.

De bestelwagen kwam hard tegen de betonnen middenberm terecht en ging daarna over de kop. De auto schoof nog zo‘n vijftig meter verder op zijn dak om op de middelste rijstrook tot stilstand te komen. Getuigen stopten en hielpen de twee inzittenden uit het wrak. Eén van hen liep vrij zware verwondingen op, de andere man was er minder erg aan toe. Beiden werden naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere bestelwagen bleef ongedeerd. Zijn voertuig liep ook nauwelijks schade op. Het ongeval zorgde voor heel wat file.

De brandweer moest nog heel wat glas en brokstukken van de rijbaan verwijderen nadat de bestelwagen getakeld was. (Bert Foubert)

Bestelwagen over de kop op E17 in Sint-Niklaas - video: Bert Foubert. © Het Nieuwsblad

Nu in het nieuws