Kim Kardashian gaat in zee met Italiaanse luxemerk Fendi voor nieuwe collectie shapewear

 ©  Skims x Fendi Instagram

Modehuis Fendi gaat een samenwerking aan met Kim Kardashian. Die fusie zal resulteren in shapewear, een van de specialiteiten van de Amerikaanse realityster, met het logo van het Italiaanse luxelabel erop.

Hanne Vandenweghe

Het gerucht ging al een tijdje de ronde dat Kim Jones, topman bij Fendi, zou willen samenwerken met Kim Kardashian. Die roddel blijkt nu te kloppen. Binnenkort komt er een kruisbestuiving tussen Skims, het shapewearlabel van Kardashian, en Fendi op de markt. De capsulecollectie zal bestaan uit jurken, leggings en beha’s. Veel van de creaties zijn rijkelijk zijn versierd met zowel het logo van Fendi als Skims.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Naar een gezicht voor de bijhorende campagne moest niet lang gezocht worden. Niemand minder dan Kim Kardashian zelf staat model. Op enkele beelden, gemaakt door de befaamde modefotograaf Steven Meisel, krijgt ze het gezelschap van modellen Precious Lee, Tianna St Louis, Grace Valentine en Jessie Li.

De collectie zal wereldwijd te koop zijn vanaf 9 november via deze gloednieuwe website. Hoeveel de items zullen kosten is nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners