Andy Peelman schrikt zich te pletter in ‘Ze zeggen dat’: “Niks met spinnenkoppen!”

Andy Peelman ondergaat in hypnotherapie om van zijn angst voor spinnen af te geraken. 

“Ik heb altijd gezegd: niks met spinnenkoppen. Dat was mij beloofd.” Ze zeggen dat tv-makers wel eens een leugentje om bestwil durven te verkopen. Dat ondervindt Andy Peelman aan den lijve wanneer hij plots geconfronteerd wordt met een van zijn grootste angsten: spinnen.

Vrouwen zijn minder grappig dan mannen. Of dat daadwerkelijk zo is testen Andy Peelman en Dina Tersago vanavond in Ze zeggen dat. Voor dit experiment mogen Qmusic-ochtendstemmen Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe zich ontpoppen tot stand-upcomedians. Ze krijgen van Andy ieder exact dezelfde grappen die ze moeten brengen voor een ander publiek. Om de reacties te kunnen vergelijken, neemt comedian Amelie Albrecht plaats in het publiek met een decibelmeter.

Nog in deze aflevering confronteert men Andy met zijn gigantische angst voor spinnen. Hij schrikt zich te pletter wanneer hij nietsvermoedend een aantal fraaie exemplaren voor zijn neus ziet. Om daar iets aan te verhelpen, schakelt men hulp in van hypnose. Geraak je echt met dergelijke therapie van je angst verlost?  (tove)

Aangeboden door onze partners

Lees ook