Sam Gooris barst plots in tranen uit over zijn kinderen: “Ik heb heel veel gemist”

Sam Gooris kreeg het eventjes lastig tijdens de opnames van ‘Expeditie Gooris.’ 

Sam Gooris kreeg het eventjes lastig tijdens de opnames van ‘Expeditie Gooris.’ 

Een opvallend momentje in Expeditie Gooris gisteravond. Tijdens een van de interviews met de cameraploeg kreeg de immer goedgeluimde Sam Gooris het even erg moeilijk toen hij vertelde dat de reis met zijn gezin hem deed beseffen dat hij heel veel van hun kindertijd gemist heeft. “Altijd maar werken, werken, werken.”

Wout Desmytere

In Expeditie Gooris was dinsdagavond op VTM 2 te zien hoe Kelly Pfaff (44), zanger Sam Gooris (48) en hun kinderen Shania (21) en Kenji (19) halt hielden in la bella Italia. Het gezin deed onder meer Verona, Milaan, Toscane en het Gardameer aan. Hoewel Gooris aan de start van de trip niet altijd de meest enthousiaste reisgezel bleek – de straten en pleinen van Salzburg konden hem lang niet zo erg bekoren als de terrasjes – vertelde hij gisteren hoe erg hij had genoten van de quality time met zijn gezin.

“Toen Kenji en Shania klein waren, was zijn agenda echt uit zijn voegen gebarsten”, vertelde Pfaff. “Maar omdat we zodanig in dat tempo zaten, hadden we dat eigenlijk niet door. Nu vond ik het erg fijn om ze samen te zien lachen, onnozel te zien doen.”

Gooris was het er volmondig mee eens. “Nu al staan de eerste veertien dagen van augustus geblokkeerd. Dan neem ik geen werk aan en dan zijn wij met z’n vieren weg. Ik heb heel veel gemist en ik vind dat heel erg.” Waarop de stem begon te stokken. “Deze reis heeft dat goedgemaakt. Ik heb er zo van genoten. En nu krijg ik het moeilijk.”

De zanger probeerde de tranen te verbijten, maar had toch eventjes tijd nodig om te bedaren. Mooi om zien: ook dat gebeurde in ware Gooris-stijl. “Stom, hé, zeg. Mijn excuses”, zei hij tegen de cameraploeg. “Allez, we kunnen voort.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook