Te huur in New York: het appartement van Carrie uit ‘Sex and the city’ staat op Airbnb, maar je moet wel snel zijn

 ©  ISOPIX

Leuk nieuws voor de fans van Sex and the city die een trip naar New York op de planning hebben staan. Het volledig nagebouwde appartement van hoofdpersonage Carrie Bradshaw is binnenkort te huur via Airbnb. Al moet je er wel heel snel bij zijn om te boeken en een portie geluk hebben

Hanne Vandenweghe

In het appartement in hartje Manhattan voel je jezelf helemaal zoals Carrie, omdat de aanwezige kleerkast uitpuilt met couture. Zelfs haar laptop staat op het bureau en ook haar iconische naamketting slingert ergens rond.

Verder kun je poseren op de trappen van het rijhuis én - als je even moet bekomen van alle indrukken - kun je een cosmopolitan krijgen. Gasten die erin slagen om het appartement te boeken via Airbnb worden virtueel begroet door Sarah Jessica Parker zelf, de actrice die jarenlang in de huid kroop van columniste Carrie, en worden gestyled met items uit haar garderobe. Fotoshoot inbegrepen.

Het gereconstrueerde appartement wordt te huur aangeboden naar aanleiding van And just like that , de vervolgreeks op Sex and the city en is beperkt beschikbaar. Het gaat om twee verblijven van één nacht op 12 of 13 november. Per nacht betaal je om en bij de 23 euro, een prikje in de metropool. Geïnteresseerden kunnen het verblijf proberen boeken op 8 november om 18.00 uur stipt. In de omschrijving staat er wel expliciet bij dat het niet om een wedstrijd gaat en mensen de reis naar the big apple zelf moeten bekostigen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt