Prinses Charlene van Monaco zit helemaal niet voor operatie in Zuid-Afrika: “Ze kickt er af”

Het Franse societyblad blad Voici schrijft in zijn editie van vrijdag de echte reden waarom Charlène van Monaco nu al maanden in Zuid-Afrika zit. “Ze kickt er af van een verslaving aan kalmeerpillen.”

In mei dit jaar vertrok prinses Charlène van Monaco naar haar geboorteland Zuid-Afrika. Ze zou er twee weken blijven om een beschermingsproject voor neushoorns te begeleiden. Zo luidde de officiële uitleg. De prinses liet haar echtgenoot prins Albert en hun kinderen Gabriella en Charlène (6) achter. Maar de twee weken werden drie weken, vier weken, twee maanden…

Toen kwam het paleis met een verklaring. De prinses had een zware oor-, neus- en keelinfectie opgelopen en moest meteen in Zuid-Akrika worden geopereerd. Daarna zou ze daar nog een tijdje moeten blijven om te herstellen en dan zou ze naar Monaco terugkeren.

LEES OOK: Prinses Charlène van Monaco deelt eerste foto sinds ziekenhuisopname op Instagram

Maar de gewezen zwemster keerde niet terug. Dus gingen eind augustus Albert en de kinderen naar Zuid-Afrika. Er werden fraaie plaatjes geschoten en de belofte gedaan dat de prinses ten laatste eind oktober zou terugkeren.

Pesterijen

Maar dat gebeurde dus niet. Nu weet het tijdschrift Voici van een bron dicht bij de koninklijke familie wat er echt aan de hand is. De prinses zou aan het ontwennen zijn van een zware verslaving aan kalmeerpillen. De verslaving zou acht jaar geleden zijn begonnen toen de prinses de pesterijen van bepaalde leden van de koninklijke familie niet meer aankon. Sindsdien kan ze niet slapen zonder een cocktail van Stilnox, Imovane en Carfentanil.

Daarvan tracht ze volgens Voici nu te ontwennen. Dat zou ze doen op bevel van haar echtgenoot. Ze verblijft in een villa die speciaal voor haar is omgebouwd tot een kleine ontwenningskliniek. Een psychiater volgt vanuit Monaco de vorderingen.

Het Monegaskische volk hoopt dat de prinses op de nationale feestdag - 19 november - eindelijk thuiskomt. (pom)

Aangeboden door onze partners