Nathalie Meskens presenteert nieuw VTM-programma vanuit ‘paradijs’: “Bijzonder om dit te doen met kleintje van 8 weken erbij”

 

 ©  VTM

Na ‘Een echte job’ hebben ze nu bij VTM ook een programma dat ‘De schoonste job’ had kunnen heten. De échte titel: ‘Paradijs zoekt personeel’. Daarin zoekt Nathalie Meskens (39) een geschikt duo om een paradijselijk hotel uit te baten in Zanzibar.

Nathalie Meskens gaat presenteren vanuit paradijs

Zanzibar, dat is met de ‘z’ van zon, zee en zand. En daar staat ook een resort dat baadt in luxe, maar waarvoor nog personeel moet worden gezocht. Enter Nathalie Meskens, die daar in het VTM-programma Paradijs zoekt personeel een handje bij zal helpen. Verschillende onbekende duo’s pakken kun koffers richting het tropische eiland en testen alle aspecten van het hotelwezen. Wie niet slaagt, mag zijn koffers opnieuw inpakken en naar huis vertrekken. Wie aan het einde over de beste kwaliteiten blijkt te beschikken, mag het luxeresort een jaar lang uitbaten.

Intussen zijn de opnames gestart en zit Nathalie Meskens in het zonovergoten Zanzibar. “Een droomjob in het buitenland is iets waar veel mensen naar verlangen. Maar voor velen blijft het bij een onbereikbare, onrealistische droom. Daar brengen we met dit programma verandering in. Het luxueuze boutique resort zoekt een nieuw managementduo.”

Voor Meskens is het eveneens een avontuur. Begin september beviel ze nog van haar tweede kindje, zoontje Loé. “Het is bijzonder om dit te doen met een kleintje van acht weken erbij dat om de twee à drie uur borstvoeding krijgt. Op een Afrikaans eiland dan nog wel. Maar het is eens iets anders dan een donkere tv-studio. Van mij mogen de opnames nog een tijdje duren.”(eadp)

Het programma zal in het voorjaar van 2022 bij VTM te zien zijn.

Aangeboden door onze partners

Lees ook