Julie Allemand lijkt klaar voor internationale break met Belgian Cats

 

 ©  ISOPIX

Julie Allemand won in de Franse LFB met Lyon met duidelijke cijfers. De guard is dan ook klaar voor de Belgian Cats. Ze pikt vandaag bij de selectie aan die de voorbereiding begint op de eerste EK-kwalificatie-wedstrijd van donderdag in Sarajevo en versus Bosnië-Herzegovina.

Patrick Ceulemans

Julie Allemand tekende voor 7 punten, 4 rebounds en 8 assists en leidde Lyon tegen Roche naar een 61-95 overwinning. Met 4 op 6 prijkt Lyon op de derde plaats in de Franse LFB. Allemand is dan ook klaar om opnieuw met de Belgian Cats te schitteren in de eerste twee EK-kwalificatiewedstrijden die de komende week op het programma staan. Donderdag spelen de Cats in Bosnië-Herzegovina en zondag ontvangen ze in Kortrijk Duitsland.

In de Italiaanse Serie A1 won Kim Mestdagh (5 punten, 3 rebounds, 2 assists) met Schio met 66-70 van Ragusa. Met 6 op 6 prijkt Schio aan de leiding. Kim Mestdagh komt voorlopig niet meer uit voor de Belgian Cats. Ze last na een intense periode een pauze in.

In de Zwitserse SBL won Lore Devos (9 punten, 3 rebounds, 4 assists) met Fribourg met 64-82 van Helios. Fribourg staat met vier zeges op een rij aan de leiding.

Lees ook

Nu in het nieuws