The Rock lacht collega Ryan Reynolds uit (maar die heeft meteen grappig antwoord in petto)

 ©  Twitter Netflix

Hollywoodster The Rock, die bekendstaat om zijn vriendschappelijke plaagstootjes aan zijn collega-acteurs, heeft nog eens toegeslagen. Ditmaal was Ryan Reynolds zijn slachtoffer.

jvhBron: Daily Mail

The Rock en Reynolds spelen de hoofdrollen in ‘Red Notice’, een komische spionagefilm die vrijdag in première gaat op Netflix. De vraag is echter of Reynolds zichzelf wel zal kunnen bewonderen: volgens The Rock gebruikt hij namelijk nog altijd de Netflix-account van zijn moeder, in plaats van er zelf voor te betalen.

Een grap die hij zelfs in grote letters op het reclamebord aan het hoofdkwartier van Netflix in San Francisco heeft laten zetten. “Doe maar beter, Ryan Reynolds”, schrijft hij op Twitter bij een foto van het reclamebord. “Voor de goede orde: de mama van Ryan is een GEWELDIGE VROUW. Weet niet waarom Ryan geworden is wat hij geworden is.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Al vuurde Reynolds inmiddels al wel een grappige riposte met de nodige zelfspot af: “Eerlijk is eerlijk, mijn moeder gebruikt mijn OnlyFans”, klonk het in een antwoord.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook