Emotionele verjaardagswensen voor Thibau Nys (19): “Ik kan niet geloven dat hij ooit mijn kleine jongen was”

 

 ©  Dirk Vertommen

Thibau Nys wordt vrijdag 19 jaar oud. Of jong, het is maar hoe u het bekijkt. De Europese kampioen op de weg kreeg mooie verjaardagswensen van papa Sven en mama Isabelle.

Vincent Van Genechten

“Exact 19 jaar geleden kreeg ik het mooiste cadeau in mijn leven”, aldus veldritlegende Sven Nys op zijn sociale media. “Vandaag is het mijn beste vriend en hebben we de tijd van ons leven. Gelukkige verjaardag en dikke kus. Hou van je.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Isabelle Nijs kan nog altijd niet geloven dat haar Thibau intussen al zo groot is. “Ik kan nauwelijks geloven dat de man die ik nu zie als ik naar je kijk ooit mijn kleine jongen was.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Thibau Nys werd afgelopen zomer verrassend Europees beloftenkampioen op de weg, en werd daarvoor beloond met een bekroning tot Nieuwsblad Flandrien bij de U23 . Het multitalent op de fiets was net op tijd hersteld van een sleutelbeenbreuk om vorig weeken een gooi te doen naar de Europese beloftentitel in het veld, maar strandde op plek drie.

“Hier ga ik nog lang van wakker liggen”, vloekte hij toen achteraf. “Tot ik mijn volgende gouden medaille win waarschijnlijk. Ik voel mij nu een ongelooflijke sukkelaar met brons. Belachelijk eigenlijk. Zo’n kans uit handen geven, dat is niet mijn gewoonte. Mijn eigen domme schuld.”

PODCAST VELDRIJDEN. Thibau Nys: “Na een straffe zege heb ik net géén zin in frieten”

Lees ook

Nu in het nieuws