Femke speelt het hard in ‘Thuis’ en schakelt Karin in voor haar scheiding met Peter

Femke en Karin samen aan tafel. Dat betekent allesbehalve goeds. 

Femke en Karin samen aan tafel. Dat betekent allesbehalve goeds. ©  © VRT

Onweer op komst in ‘Thuis’. Vrijdagavond was te zien hoe Femke ging aankloppen bij advocate Karin Baert om haar bij te staan tijdens het scheidingsproces met Peter. Nochtans is Karin allesbehalve een goeie vriendin van zowel haar aanstaande ex als haarzelf. Het spel zal hard worden gespeeld.

Wout Desmytere

Het zat er aan te komen. Donderdag zagen de kijkers van Thuis hoe advocate Karin (Kadèr Gürbüz) naar Femke (Vanya Wellens) belde. Of ze het voorstel van Peter (Geert Hunaerts) voor de echtscheiding al ondertekend had? Raar, zeker omdat Karin tot nu toe nooit veel met Femke heeft ingezeten, integendeel. Maar nu is het persoonlijk. Haar zoon Kobe (Reynout Dekimpe) dreigt immers de dupe te worden van de bittere scheiding tussen het koppel.

LEES OOK. De dokterspraktijk waar genezen bijzaak was: na 26 jaar neemt ‘Thuis’ afscheid van iconische locatie

Kobe is immers duidelijk verliefd op Femke, wat Peter niet bepaald blij maakt. Omdat hij weet dat Kobe een strafblad heeft, wil hij in de echtscheidingsovereenkomst laten opnemen dat Kobe niet in de buurt van zijn zoon Vic mag komen. Vrijdag werd duidelijk dat Karin eerherstel voor haar zoon wil aanvragen, maar niet de intentie heeft om het daarbij te laten.

De gewiekste advocate stelde Femke voor om alle documenten over de echtscheiding door haar te laten nalezen. Wat betekent dat Peters voorstellen niet zonder slag of stoot zullen worden goedgekeurd. De messen worden geslepen, het spel zal hard worden gespeeld. De tijd dat Femke en Peter één van de meest hechte koppels uit de wereld van Thuis waren, lijkt voorgoed vervlogen.

BEKIJK OOK. Lachen met de nieuwste bloopers uit ‘Thuis’: “Dag Leah, euh ik bedoel Marianne!”

Aangeboden door onze partners

Lees ook