“Grootste bankroof ooit”: eerste beelden van Streamz-serie ‘De kraak’ beloven ambitieus verhaal

 ©  Streamz

Gene Bervoets (65) als crimineel meesterbrein, en een resem straffe namen als zijn handlangers. Nadat ‘De kraak’ al een topcast aankondigde, beloven de eerste beelden van de nieuwe Streamz-serie nu ook een ambitieus en meeslepend verhaal.

Dennis Van Goethem

“De grootste bankoverval ooit”, klinkt het in de trailer. Meer bepaald: een buit van 350 miljoen euro, die een dievenbende wilt meegrissen uit een grote bank in het Duitse Frankfurt. Daarvoor lijft de opperboef van dienst (Bervoets) een jonge hacker in, om zijn team van rovers binnen te loodsen in de bank.

Ook de makers van De kraak zelf, die eerder met Undercover en Spitsbroers op de proppen kwamen, zijn duidelijk niet schuw van het grote geld. In hun voorproefje regent het ontploffingen, bankbiljetten en actie- en vechtscènes. Op de cast werd evenmin bespaard: in de Belgisch-Nederlandse equipe zijn onder meer rollen weggelegd voor Tijmen Govaerts als het jonge computergenie, Ella-June Henrard, Koen De Graeve, An Miller, Claude Musungayi, Hilde De Baerdemaeker, Joren Seldeslachts en Dirk Van Dijck. De broers van Compact Disk Dummies schreven de soundtrack voor de reeks.

De kraak is vanaf 1 december volledig te bekijken op Streamz, en wordt later ook uitgezonden op VTM.

 ©  Streamz

 ©  Streamz

Aangeboden door onze partners

Lees ook