“Dit verklaart dus mijn oververmoeidheid”: Nuria uit ‘Blind getrouwd’ heeft corona

 

 ©  Blind Getrouwd

Nuria Gilizintinova, gekend van het programma Blind getrouwd, heeft positief getest op het coronavirus. Dat meldt ze op Instagram.

“Enkele minuten geleden gehoord dat ik positief op Covid ben getest! Terwijl: sneltest is negatief, onderzoek leek niet direct alarmerend te zijn, geen smaakverlies, geen geur verlies, kortademigheid sinds oktober… MAAR dit verklaart dus mijn oververmoeidheid, mijn spierpijn en vermoeden van mijn dokter dat ik te veel hooi op mijn vork neem…Dus iedereen die sinds dinsdag dicht in mijn buurt was misschien toch een testje doen”, schrijft ze op Instagram. Daarbij een foto van zichzelf in de zetel. Haar plek voor de komende tien dagen, want ze moet in quarantaine, zegt ze. Gilizintinova is verpleegkundige in het AZ Delta.

Ze raakte bekend in Vlaanderen door haar deelname aan het eerste seizoen van het VTM-programma Blind getrouwd. Zij stapte in het huwelijksbootje met Stijn Van Poucke. De twee zijn nog altijd samen en hebben ondertussen twee zoontjes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. “Zolang we enkel met elkaar rollebollen, is het goed”: Stijn en Nuria uit ‘Blind getrouwd’ vertellen over zes jaar huwelijk

Lees ook