Anouk stelt huwelijk uit: “Ik moet eerst geld verdienen”

 ©  Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

De trouwplannen van Anouk (46) gaan even terug in het vriesvak. Sinds de coronacrisis kon de Nederlandse zangeres niet meer optreden, en dat voelt ze aan haar portemonnee. Daardoor is al haar financiële reserve op.

(tove)

De trouwplannen van Anouk (46) gaan even terug in het vriesvak. Sinds de coronacrisis kon de Nederlandse zangeres niet meer optreden, en dat voelt ze aan haar portemonnee. Daardoor is al haar financiële reserve op. “Ik moet eerst even wat geld verdienen”, zegt ze. “Het geld dat ik had gespaard voor mijn pensioen en huwelijk is op.” Door haar astma bleef Anouk noodgedwongen tot vandaag aan de kant, uit schrik om besmet te worden met het coronavirus. Zelfs voor The voice, waar ze coach is, bleef ze in een aparte studio en werd op haar draaiende stoel een ledscherm gezet waarop ze te zien was.

Anouk ging vorig jaar op één knie voor haar partner Dominique. Ze deed zelf het aanzoek omdat ze haar vriend “al een keer of twintig” had afgewezen uit angst. Eerder dit jaar leken er relationele strubbelingen, maar volgens de zangeres zijn de plooien alweer gladgestreken met haar toekomstige man. (tove)

Aangeboden door onze partners

Lees ook