Slechte dag voor Kim Clijsters tijdens World Team Tennis: nederlagen in enkel- én dubbelspel

 

 ©  ISOPIX

Het team van Kim Clijsters en Kirsten Flipkens heeft zondag geen tweede overwinning behaald in hun zevende ontmoeting in de World Team Tennis. New York Umpire ging met 15-21 onderuit tegen Chicago Smash.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

Na haar zege tegen Caty McNally (WTA 137) zaterdag nam de 38-jarige Clijsters het een dag later op tegen een andere Amerikaanse: Sloane Stephens (WTA 64), winnares van de US Open 2017. Stephens haalde het met 5-4. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Flipkens en Clijsters verloren in het dubbelspel met 5-4 van de Chinese Alexa Guarachi en Stephens. Aan de zijde van de Amerikaan Christopher Eubanks ging Flipkens eveneens onderuit in het gemengd dubbel (5-3).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de stand is New York Umpire laatste met één zege en zes nederlagen. Springfield Lasers en Orange County Breakers (5z-2n) delen de koppositie, ze staan virtueel in de finale die na de groepsfase gepland is.

Alle wedstrijden van het World Team Tennis worden gespeeld in de Indian Wells Tennis Garden in Californië. De competitie loopt tot 28 november.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten